Thread Contributor: Darkness
Got my Toshiba running
#1
So I have an old Toshiba I went to upgrade the processor from a T5450 to a T9300 and I fucked up due to impatience and killed my right side 4 usb ports, misplaced a wire so it was blocking my main hard drive port only secondary was usable and I was missing like 13 screws.

Anyways at 12 AM I took her back apart to do the job properly and got everything in order and working again, I finished at 1 AM.

I am on her right now she is running smooth but it is in desperate need of a SSD upgrade and additional ram. 

Current specs:
17.3" TruBrite 1440 x 900
Nvidia GeForce 8700M
Intel T9500 2.50Ghz
500GB WD Scorpio Blue
2GB Ram
Windows 10 Home

Upcoming:
4GB Ram
Crucial MX300 275GB SSD

#2
Not a bad rig.
[Image: arma_sig.png]

#3
(11-21-2016, 07:06 AM)Arma Wrote: Not a bad rig.

For bearing nearly 10 years old nope. Couple upgrades and it puts a good run against a bit of modern laptops.

It can handle a Intel X9000 Extreme but that is the biggest compatible processor which is 6MB L2 Cache 2.80Ghz but I didn't want to spend $100 on a processor when I bought the T9300 brand new for $35.

But without a SSD it is slow as fuck. With the 2GB ram it is pushing it but there is about 400mb available.

#4
When I was still using my old rig i used 4 x 4gb Thumb drives as external ram lmao
[Image: arma_sig.png]

#5
(11-21-2016, 07:28 AM)Arma Wrote: When I was still using my old rig i used 4 x 4gb Thumb drives as external ram lmao

I am using an 8GB flash drive with ready boost as virtual ram atm.

#6
(11-21-2016, 07:42 AM)South Wrote:
(11-21-2016, 07:28 AM)Arma Wrote: When I was still using my old rig i used 4 x 4gb Thumb drives as external ram lmao

I am using an 8GB flash drive with ready boost as virtual ram atm.

Thats pretty decent i'm happy with my current rig tho :
2.2HGz Intel Core i7
16 GB 1600 MHz DDR3
Intel Iris Pro 1536 MB
[Image: arma_sig.png]

#7
Pretty decent I guess. U probably got a reason to use a laptop...



Users browsing this thread: 1 Guest(s)